De bijzondere Araucana sierkip

Bij De Meidoornhoeve zijn we trots op onze prachtige Araucana kippen. Deze unieke kippen komen oorspronkelijk uit Chili en staan bekend om hun opvallende blauw-groene eieren. Deze kip is niet alleen bijzonder vanwege haar eieren, maar ook vanwege haar charmante uiterlijk en vriendelijke karakter.

Sierkippen Rits -Araucana

Blauw-groene eieren: Een bijzonder kenmerk

Wat de Araucana echt speciaal maakt, zijn haar eieren. De blauw-groene kleur van de eieren is een ware blikvanger. Veel mensen zijn verrast door deze bijzondere kleur, die je niet vaak ziet bij andere kippenrassen. Onze Araucana kippen leggen regelmatig en zorgen zo voor een constante aanvoer van deze unieke eieren.

Vriendelijk en sociaal karakter

Naast hun mooie uiterlijk en bijzondere eieren, zijn Araucana kippen ook nog eens heel vriendelijk. Ze zijn rustig en gemakkelijk in de omgang, wat ze ideaal maakt voor gezinnen. Bij Meidoornhoeve zorgen we goed voor onze kippen, zodat ze gezond en gelukkig blijven. Dit zorgt ervoor dat ze hun vriendelijke karakter behouden.

Opvallende uiterlijk van de Araucana

De Araucana kip is makkelijk te herkennen aan haar bijzondere verschijning. Ze heeft geen staart, wat haar een unieke uitstraling geeft. Daarnaast heeft ze pluimpjes aan de zijkant van haar gezicht, wat haar nog schattiger maakt. Bij De Meidoornhoeve kun je deze prachtige kippen van dichtbij bewonderen en meer leren over hun unieke kenmerken.

Araucana kippen bij De Meidoornhoeve

Bij De Meidoornhoeve hechten we veel waarde aan de zorg voor onze dieren. Onze kippen krijgen de beste verzorging en voeding. We zorgen ervoor dat ze in een veilige en ruime omgeving kunnen leven. Bezoek De Meidoornhoeve en ontdek zelf de charme van de Araucana kip. Laat je verrassen door hun unieke eieren en vriendelijke karakter.